by admin

Μπισκότα τραγανά αλλά και αφράτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το κορν φλάουρ τα κάνει ελαφρά και αφράτα, τα βοηθάει να λιώνουν στο στόμα ενώ το καλαμποκάλευρο τους χαρίζει ένα λευκόχρυσο χρώμα κι ένα μικρό κι ευχάριστο "κρίτς" στο δόντι. Το αλεύρι τους δίνει υπόσταση και το άρωμα αμυγδάλου τα βοηθά να αφήνουν στο στόμα μιαν επίγευση που όμοιά της δύσκολα βρίσκει κανείς... εκείνη του πικραμύγδαλου!! "Η ζύμη τους μοιάζει με τη ζύμη των κουραμπιέδων" ήταν η βασική μου σκέψη...άρα θα γίνουν τριφτά αλλά και νόστιμα!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: μπισκότα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com