60
Υλικά
- αλεύρι 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- ζάχαρη 140 γρ
- βανίλια 1 κγ
- βούτυρο 140 γρ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 100 γρ
- σουσάμι -
- μαυροκούκι -
Μπισκοτάκια αφράτα στο εσωτερικό τους μα και τραγανά εξωτερικά, πασπαλισμένα με σουσάμι άσπρο και μαύρο για μια γλυκιά δαγκωνιά, που θα συνοδέψει το ζεστό ρόφημα της προτίμησής μας, αλλά και σκέτα δεν υστερούν σε τίποτε, είναι εξίσου λαχταριστά.Ο αστεροειδής γλυκάνισος τους προσδίδει ένα ελαφρύ άρωμα και πολύ διακριτική γεύση. Η ζάχαρη, που περιέχουν είναι λίγη, τόση ώστε μόλις να διακρίνεται στον ουρανίσκο μας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es