by admin

ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ // BISCUIT ALLA PANNA

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα μπισκουί το οποίο διατηρείται υγρό και ζουμερό. Κατάλληλο και ως βάση για τούρτες που διατηρούνται στην κατάψυξη, καθώς δεν δημιουργούνται κρύσταλλοι μέσα στην δομή του.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: παντεσπάνι, τούρτα παγωτό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com