67
Υλικά
- αλεύρι 125 γρ
- κακάο 30 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 5 τμχ
- λευκή σοκολάτα 170 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 620 γρ
- βύσσινο 300 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- λικέρ βύσσινο 360 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
Υλικά Για το παντεσπάνι - 125 γρ. αλεύρι - 30 γρ. κακάο - 125 γρ. ζάχαρη - 5 αυγά μεσαίου μεγέθους Για την κρέμα - 170 γρ. λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη - 2 βανίλιες - 620 γρ. κρέμα γάλακτος - 300 γρ. βύσσινα (το χειμώνα τα βρίσκουμε σε κονσέρβα) Για το σιρόπι - 150 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. νερό - 360 γρ. λικέρ βύσσινο Για την επικάλυψη - 150 γρ. κουβερτούρα 55% τεμαχισμένη - 150 γρ. κρέμα γάλακτος
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr