by admin

Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please loginn

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο χαρακτηριστικό της Γαλλικής συνταγής είναι πως το Μπλανκέτ ντε Βώ, γίνεται με το σχετικά λευκό κρέας από μοσχάρι γάλακτος που έχει λιγότερες γευστικές εντάσεις σε σχέση με το κανονικό μοσχάρι ή το βοδινό, αλλά είναι βέβαια πιο μαλακό και βράζει πολύ πιο γρήγορα. Επίσης μιλάμε για ένα πιάτο που κάλλιστα μπορείτε να σερβίρετε σε τραπέζι με καλεσμένους και εξίσου άνετα σε οικογενειακό τραπέζι με τρεις γενιές παρούσες.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr