Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- σπορέλαιο 1 κεσεδάκι/α
- ζάχαρη 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 φακ
- γάλα 1 λτ
- ζάχαρη 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 2 κσ
Μπουγατσάκια με κρέμα (εύκολη συνταγή)Ούσες θεσσαλονικιές δε θα μπορούσαμε παρά να τιμήσουμε πολλάκις σε αυτό εδώ το μπλογκ τη μία και μοναδική μπουγάτσα!!! Είτε με σπιτικό φύλλο, είτε με φύλλο σφολιάτας, η μπουγάτσα είναι φετίχ! H παρούσα συνταγή είναι εύκολη και ιδιαίτερη.
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com