77
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- ζάχαρη 2 φλ
- κανέλα 1 κγ
- λάϊμ 1 τμχ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- γάλα 800 ml
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- λουκούμια 400 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- ρόδι -
2 φύλλα σφολιάτας KANAKI 2 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλλα Ξύσμα από 1 πορτοκάλι & 1 λάιμ 800 ml γάλα πλήρες 200 ml Arla κρέμα γάλακτος 400 γρ. λουκούμια τριαντάφυλλο 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 κρόκο αβγού 1 λοβό βανίλιας Χυμό & ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Σπόρους ροδιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr