Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4 μέτρια αβγά ( το ένα ασπράδι χωριστά) 2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι (400 γρ.) 1/2 ποτήρι του νερού ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο 2 κ. γλ. αλάτι πιπέρι από λίγο έως αρκετό (αν τα θέλουμε πικάντικα) 500 γρ. μείγμα από διάφορα τυριά ( π.χ. 370 γρ. φέτα, 100 γρ. κασέρι, 30 γρ. ροκφόρ) 1 κ. γλ. δυόσμος ψιλοκομμένος 1/2 κ. γλ. βασιλικός ψιλοκομμένος αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει η ζύμη (τουλάχιστον 600 γρ.)
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr