36
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- μαργαρίνη 125 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- λικέρ φράουλα 1 σφην
- μπράντυ 1 σφην
- φαρίνα 150 γρ
- φράουλες 12 τμχ
- γάλα 1 κσ
- λευκή σοκολάτα 50 γρ
Εδώ και καιρό, έκανα πειράματα για μπράουνι. Ήθελε μια μικρή βελτίωση, οπότε πριν λίγες μέρες είπα να το ξαναδοκιμάσω. Σκέφτηκα λοιπόν αντί για ξηροκάρπια να βάλω ένα φρούτο εποχής. Φράουλες ακόμα πολλές δεν υπάρχουν, αλλά για κάποιο λόγο στο μανάβικο υπήρχαν καλές και μικρές φράουλες. Η ιδέα υλοποιήθηκε με αυτές και το αποτέλεσμα ήταν καλό! Το γλυκό ξαναφτιάχτηκε για την αποφοίτηση των παιδιών στο λύκειο και ήταν φανερό ότι άρεσε. Σας προτείνω όσο υπάρχουν ακόμα φράουλες να το δοκιμάσετε...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com