77
Υλικά
- αλεύρι 50 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 125 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 140 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 225 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- αυγά 0.5 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- χυμός γκρέιπφρουτ 100 ml
- ζελατίνη 10 γρ
Υλικά για ταψάκι 27χ16: Για το μπράουνι: 50 γρ. αλεύρι 125 γρ. σοκολάτα γάλακτος 140 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ. βούτυρο 5 αβγά 225 γρ. ζάχαρη 10 γρ. μπέικιν πάουντερ Για τηRead More...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr