by admin

Μπριάμ

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν τα υπόλοιπα φαγητά την επομένη μέρα μπαγιατεύουν, τα λαδερά φαγητά αναδεικνύονται. Ο χρόνος λειτουργεί καθαρά υπέρ τους. Το παραδοσιακό μπριάμ ή τουρλού για κάποιους άλλους, το φτιάχνω με τα εποχιακά, μεσογειακά λαχανικά, ελαφρώς παραποιημένο απ΄ ότι το έμαθα από τη μητέρα και τη γιαγιά μου. Εκτός απ΄ τον κλασικό μαϊντανό, προσθέτω λίγο θυμάρι και δενδρολίβανο, μια πιπερίτσα τσίλι να το κάνει όσο πατάει η γάτα πικάντικο και ελάχιστο μέλι για να έρθει να μελώσει και να γίνει μπουκιά και συχώριο!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μπριάμ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com