89
Υλικά
- πατάτες 2 τμχ
- κολοκυθάκια 3 τμχ
- τσακώνικες μελιτζάνες 4 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- ελαιόλαδο 120 γρ
- ντομάτα 1 κονσέρβα
- ντομάτα 400 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κουρκουμάς 1 κσ
- ντομάτα 6 τμχ
- bloody mary 300 ml
Το μπριάμ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά της Ελληνικής/ Μεσογειακής Κουζίνας και από τα πιο νόστιμα, όταν τα λαχανικά είναι στην εποχή τους.Ο πλούτος και η ποικιλία των λαχανικών είναι τέτοια, που είναι στη δική μας γευστική προτίμηση η επιλογή και προσθήκη όσων μας αρέσουν περισσότερο ή πολύ συχνά όσα απλώς συσσωρεύονται στα ψυγεία μας! Η δική μου γευστική εκδοχή είναι με την προσθήκη του περιεχομένου ενός μπουκαλιού μείγματος τοματοχυμού "Bloody Mary Mix", που του προσδίδει ένα πικάντικο, πιπεράτο τατς.Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es