42
Υλικά
- ντομάτα 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- portobello 6 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κολοκύθια 2 τμχ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει «πετάω φαγητό». Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? Ε ναι, το γαλλικό αγαπημένο φαγητό ratatouille που φτιάχνεται ανακατεύοντας τα τρόφιμα που είναι έτοιμα να χαλάσουν και να πεταχτούν. Το Ratatouille, αδερφάκι του τουρλού ή του μπριάμ, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό! Και εδώ θα στο μάθουμε όπως πρέπει! Words: Μαριλού Παντάκη
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Ιωαννίδης
Creative Work: Lunik.Lab Το Ratatouille θα μπορούσε άνετα να έχει τις ρίζες του στην Ελληνική ή την Ιταλική κουζίνα. Φρέσκα καλοκαιρινά λαχανικά ανακατεύονται με σάλτσα από φρέσκες ντομάτες (εμείς βάλαμε και ψητές πιπεριές...
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Ιωαννίδης
Creative Work: Lunik.Lab Το Ratatouille θα μπορούσε άνετα να έχει τις ρίζες του στην Ελληνική ή την Ιταλική κουζίνα. Φρέσκα καλοκαιρινά λαχανικά ανακατεύονται με σάλτσα από φρέσκες ντομάτες (εμείς βάλαμε και ψητές πιπεριές...
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com