by admin

Μπριάμ στον φούρνο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει «πετάω φαγητό». Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? Ε ναι, το γαλλικό αγαπημένο φαγητό ratatouille που φτιάχνεται ανακατεύοντας τα τρόφιμα που είναι έτοιμα να χαλάσουν και να πεταχτούν. Το Ratatouille, αδερφάκι του τουρλού ή του μπριάμ, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό! Και εδώ θα στο μάθουμε όπως πρέπει! Words: Μαριλού Παντάκη
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Ιωαννίδης
Creative Work: Lunik.Lab Το Ratatouille θα μπορούσε άνετα να έχει τις ρίζες του στην Ελληνική ή την Ιταλική κουζίνα. Φρέσκα καλοκαιρινά λαχανικά ανακατεύονται με σάλτσα από φρέσκες ντομάτες (εμείς βάλαμε και ψητές πιπεριές...
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μπριάμ, ρατατούιγ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com