by admin

Μπριζόλα στο Μαντέμι με Μαύρο Αλάτι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μαντέμι έχει την ικανότητα να διατηρεί τη θερμότητα για περισσότερο χρόνο. Έτσι είναι ιδανικό για να φτιάξουμε την πιο ζουμερή και λαχταριστή μπριζόλα αφού επιτρέπει να δημιουργηθεί μια κρούστα στο εξωτερικό του κρέατος χωρίς να παραψηθεί το εσωτερικό. Επίσης είναι πιο εύκολο να ελέγχουμε το στάδιο ψησίματος και να τη φέρουμε, με τη χρήση ενός θερμομέτρου κρέατος, στο στάδιο που σε εμάς αρέσει. Η μπριζόλα μας είναι έτοιμη όταν η θερμοκρασία στο πιο χοντρό της μέρος είναι rare 45-47°C, medium rare 50-52°C, medium 55-60°C, well done 55-60°C για 8-10′ συνολικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es