by admin

Μπριζολάκια χοιρινά με βελούδινη σάλτσα λεμονιού και κάπαρης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η κουζίνα Crole πήρε απτην Αφρικανική κουλτούρα τις εντάσεις , τα χρώματα, τις καυτερές και πικάντικες νότες και το κέφι που αποπνέει και απτη Γαλλική, τη φινέτσα, τις τεχνικές και τις λεπτές ισορροπίες και έτσι δημιούργησε ένα μοναδικό jazz χαρακτήρα, αντίστοιχο με τη μουσική που γεννήθηκε εκεί. Μια κουζίνα με έντονα συναισθήματα!

Η συνταγή για χοιρινές μπριζόλες σε σάλτσα λεμονιού κάπαρης είναι μια ιδανική και εύκολη εισαγωγή στη συγκεκριμένη κουζίνα, καθώς δεν χαρακτηρίζεται από πικάντικες εντάσεις που δυσκολεύουν τους Έλληνες, αλλά από οικείες γεύσεις που όμως βγάζουν χαρακτήρα στο πιάτο. Η κάπαρη και το λεμόνι συνδέονται ιδανικά μέσα από μια σάλτσα που είναι βουτυράτη τόσοόσο να ισορροπεί με την οξύτητα των δύο βασικών υλικών. Το σώμα της σάλτσας κατά τη γαλλική γαστρονομική παράδοση εμπλουτίζεται από ζωμό κότας και βέβαια υπάρχει και λίγο λευκό κρασί να δώσει πολυπλοκότητα.

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινές μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr