45
Υλικά
- μοσχαρίσια μπριζόλα 5 τμχ
- προσούτο 100 γρ
- μανιτάρια 200 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 2 τμχ
- μαϊντανός 1 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ελαιόλαδο 2.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μπριζόλες με προσούτο και μανιτάρια ΑπόΗ απλή μπριζόλα αποκτά νέα γεύση!Μπριζόλες μοσχαρίσιες - 5 τεμ.Μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα - 200 γρ.Ντομάτες ώριμες - 2 τεμ.Χυμός λεμονιού - 1 κουταλάκι του γλυκούΑλάτι-πιπέρι - Οδηγίες: Πλένουμε τις ντομάτες και τις ξεφλουδίζουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις ψιλοκόβουμε σε κομματάκια καρέ. Τις αλατίζουμε και τις βάζουμε να στραγγίξουν. Κόβουμε το προσούτο με τα χέρια μας σε μικρά λεπτά κομμάτια, καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και α
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr