126
Υλικά
- μπρόκολο 1 κιλ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- αλεύρι 4 κσ
- μαγειρικό λίπος 4 κσ
- βούτυρο 4 κσ
- γάλα φρέσκο 3 κούπα/ες
- τυρί φέτα 150 γρ
- γκούντα 150 γρ
- κεφαλοτύρι 2 κσ
- παρμεζάνα 2 κσ
Η Σόφη βρήκε έναν διαφορετικό και πολύ νόστιμο τρόπο να μαγειρεύει το μπρόκολο!!! Υλικά: 1 κιλό μπρόκολο 1/2 κ.γ πάπρικα γλυκιά σκόνη 1 κ.γ πάπρικα γλυκιά σε νιφάδες Για τη μπεσαμέλ τυριών: 4 κ.σ αλεύρι 4 κ.σ φυτίνη ή βιτάμ ή βούτυρο ή λαδάκι 3 κούπες γάλα φρέσκο (η κούπα είναι των 250 ml) λίγο μοσχοκάρυδο πιπέρι 150 γρ. φέτα χοντροτριμμένη 150 γρ. τυρί που λιώνει τύπου γκούντα ή κασέρι 2 κ.σ κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr