74
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι ρυζιού 2 κγ
- μίσο 1.5 κγ
- mirin 1 κγ
- φουντούκι 1 χούφτ
- σουσάμι 2 κγ
- μαύρο σουσάμι 2 κγ
- κολοκυθόσποροι 1 κσ
- ψωμί 4 φέτ
- ρικότα 300 γρ
Μα μπρουσκέτα φυσικά. Με εποχικά λαχανικά και φρούτα που είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές, και αφού είμαστε καταμεσής της εποχής του κερασιού κι έχουν κατακλύσει τις αγορές και το ψυγείο μου, επέλεξα να τα χρησιμοποιήσω και στις μπρουσκέτες μου. Κεράσια, ρικότα, ρόκα, φύλλα καπουτσίνου , ένα μείγμα από ξηρούς καρπούς και σπόρους — , άσπρο και μαύρο σουσάμι, κολοκυθόσπορο, φουντούκια— , και μια γευστική βόμβα υπό τη μορφή ενός ντρέσινγκ με miso (μίζο).
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com