by admin

Αχλάδια βρασμένα σε μοσχάτο κρασί με σπιτικό παγωτό κανέλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η δικιά μου παγωτομηχανή δεν κάνει διακοπές τον χειμώνα. Γιατί το σπιτικό παγωτό ταιριάζει με πολλά υπέροχα γλυκά για το κρύο όπως αυτά τα αχλάδια σε γλυκό μοσχάτο κρασί, μια ζεστή μηλόπιτα, ή κάτι σοκολατένιο (φοντάν, κέικ ή σουφλέ). Και τώρα που έπεσε επιτέλους ο υδράργυρος είναι η τέλεια εποχή για τέτοιου είδους παρεκτροπές.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Επιδόρπια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu