Υλικά
- μύδια 10 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- λεμόνι 1.5 τμχ
- μουστάρδα 1 κγ
- νισεστέ 1 κγ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
Από τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης πήραμε τη φημισμένη συνταγή για μύδια σαγανάκι και την μοιραζόμαστε μαζί σας. Θεϊκός θαλασσινός μεζές που σερβίρεται σ' έναν κρυμμένο παράδεισο, στην Εύβοια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com