143
Υλικά
- μύδια 700 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- λευκό κρασί 100 γρ
- ρύζι κίτρινο 2 ποτ
- άνηθος 1 ματσ.
- ζωμός λαχανικών 5 ποτ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
700 γρ μύδια κατεψυγμενα
1 μεγάλο κρεμμύδι
4 φρέσκα κρεμιδακια
2 φύλλα δάφνης
100 γρ λευκό κρασί
2 ποτήρια ρύζι κίτρινο
Ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι πιπέρι κουρκουμα
5 ποτήρια ζωμό λαχανικών
100 ml ελεολαδο
1 πρέζα ζάχαρη
1 μεγάλο κρεμμύδι
4 φρέσκα κρεμιδακια
2 φύλλα δάφνης
100 γρ λευκό κρασί
2 ποτήρια ρύζι κίτρινο
Ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι πιπέρι κουρκουμα
5 ποτήρια ζωμό λαχανικών
100 ml ελεολαδο
1 πρέζα ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com