146
Υλικά
- μύδια 1.3 κιλ
- λευκό κρασί 120 ml
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- μαϊντανός 1 χούφτ
- ελαιόλαδο 75 ml
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ζωμός ψαριού 1 τμχ
- ψάρια 1 λτ
- ντομάτα 400 γρ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ρύζι καρολίνα 500 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαϊντανός 1 χούφτ
- άνηθος 0.5 χούφτ
Ήρθε όμως η ώρα να μοιραστώ μαζί σας και το άλλο μυδοπίλαφό μου, το κοκκινιστό, που ανταγωνίζεται σε γεύση την πρώτη μου αγάπη. Αυτό το φτιάχνω με ρύζι Καρολίνα με αποτέλεσμα να είναι πιο « , δηλαδή με πιο μαλακιά και κολλώδη υφή από το άλλο, με ολόκληρες ντομάτες κονσέρβας (αν και το καλοκαίρι μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με φρέσκιες ντομάτες), πελτέ και φυσικά κρεμμύδια και σκόρδα.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com