85
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 1/2 ποτήρια του νερού ρύζι Καρολίνα
1 μεγάλο μπρίκι καυτό νερό (500 ml)
3 κ. σούπας φρέσκο αγελαδινό βούτυρο + 1 κ. γλ. ελαιόλαδο
3 ποτήρια του νερού καυτός ζωμός κότας
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. μυδόψιχα (φρέσκια ή κατεψυγμένη)
2 κ. σούπας χυμός λεμονιού
λίγο αλατοπίπερο
1 κίτρινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
1 μακριά πράσινη πιπεριά (κέρατο)
2 φύλλα δάφνης
1-2 κ. σούπας ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr