78
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 6 κσ
- βανίλια 1 φακ
- αλεύρι 6 κσ
- κακάο 4 κσ
- λάδι 4 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ζάχαρη 250 ml
- κονιάκ 2 κσ
- μόρφατ 2 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- μαργαρίνη 20 γρ
- βούτυρο 20 γρ
Υλικά
Για το παντεσπάνι
6 αυγά
6 κ.σ. ζάχαρη
1 φακελάκι βανίλια
6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι
4 κ.σ. κακάο
4 κ.σ. λάδι
1 φακελάκι baking powder
Για το σιρόπι
250 ml.νερό
250 ml. Ζάχαρη
2 κ.σ. κονιάκ
Για την κρέμα
2κρέμες μορφάτ
1 ζαχαρούχο γάλα
Για το γλάσο
200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
100 ml. κρέμα γάλακτος
20 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
Διάβασε τη συνταγή στο mirodieskainostimies.blogspot.com.cy