334
Υλικά
- κουβερτούρα 340 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 350 γρ
- κουβερτούρα 285 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- γλυκόζη 10 γρ
- ζελατίνη 4 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
Namelaka, η πιό τέλεια σοκολατένια κρέμα που μπορείτε να φανταστείτε, με την υφή πλούσιας μους! Η ονομασία της προέρχεται από τα ιαπωνικά και σημαίνει "κρεμώδης κρέμα", τίτλος που περιγράφει πολύ επιτυχημένα την ταυτότητα της. Στην ουσία πρόκειται γιά μια γκανάς, με επιπλέον προσθήκη γάλακτος, γλυκόζης και ζελατίνης.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com