Υλικά
- ζάχαρη 150 γρ
- σπορέλαιο 100 ml
- ηλιέλαιο 100 ml
- αυγά 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- γάλα 100 ml
- αλεύρι 350 γρ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- γάλα 5 φλ
- ζάχαρη 1.33 φλ
- κορν φλάουρ 9 κσ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 4 κσ
- βανίλια 2 τμχ
150 γρ. ζάχαρη 100 ml σπορέλαιο (αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο) ή μισό-μισό με μαργαρίνη ή βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 αβγό 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. σόδα 100 ml γάλα 300-350 γρ. αλεύρι (αν χρειαστεί και 2-3 κ.σ. παραπάνω, αλλά όχι πολύ γιατί θα σφίξει το ζυμάρι) κορν φλάουρ 5 φλιτζάνια γάλα (ποτήρι χωρητικότητας 200 ml) 1 1/3 φλιτζανιού ζάχαρη 9 κοφτές κ.σ. κορν φλάουρ 4 αβγά 4 κ.σ. βούτυρο 2 βανίλιες
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr