80
Υλικά
Υλικά
Για την ζύμη
Για την ζύμη
Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ
Ελαιόλαδο 130 ml
Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Νερό χλιαρό 150 ml περίπου
Για την γέμιση
Αμυγδαλόψιχα ψημένη 130 γρ (αμύγδαλα ασπρισμένα και περασμένα στο μπλέντερ)
Ζάχαρη 200 γρ
Μοσχοκάρυδο 1 κουταλάκι του γλυκού
Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Σιμιγδάλι 100 γρ ψιλό
Ανθόνερο 7 κουταλιές της σούπας ή ροδόνερο
Για το σιρόπι
Ζάχαρη 180 γρ
Νερό χλιαρό 1 1/2 κούπα του τσαγιού
Λεμόνι 1/2 λεμόνι από τον χυμό και 3 φλούδες
Ανθόνερο 3 κουταλιές της σούπας ή ροδόνερο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr