111
Υλικά
- σπορέλαιο 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 φλ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- σταγόνες σοκολάτας 0.25 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 πρέζα/ες
- αλεύρι 250 γρ
1/2 φλ. σπορέλαιο 1/4 φλ. φυσικό χυμό πορτοκάλι 1/4 φλ. ζάχαρη 1/4 φλ. σταγόνες σοκολάτας 1 πορτοκάλι ξύσμα 1 βανίλια 1 κ.γ. baking powder 1 πρέζα σόδα 250 γρ. αλεύρι (περίπου)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr