108
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- ελαιόλαδο 1.5 ποτ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- κονιάκ 5 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- σταφίδες μαύρες 200 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
Τραγανά, μυρωδάτα, γευστικότατα, υγιεινά, χορταστικά, νηστίσιμα… χρειάζεται να συνεχίσω; Υλικά: 1 κιλό περίπου αλεύρι σκληρό 2 κουταλάκια γλ. μπέικιν 1 ½ νεροπότηρο ελαιόλαδο 1 ½ νεροπότηρο ζάχαρη 4-5 κουταλιές κονιάκ 1 νεροπότηρο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι 1 κουταλάκι γλ. σόδα Ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 κουταλάκι κανέλα Μια πρέζα γαρύφαλλο 200 γρ. σταφίδες μαύρες 200 γρ αμύγδαλα ωμά και ανάλατα
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com