202
Υλικά
- γάλα αμυγδάλου 3 κούπα/ες
- ζελατίνη 2.5 κγ
- στέβια 4 κσ
- ζάχαρη 4 κσ
- λικέρ μαστίχα 2 κγ
Τους τελευταίους μήνες έχω χρησιμοποιήσει πολύ συχνά τη στέβια σε γλυκά. Αν βρείτε μια καλή μάρκα στέβια, το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό. Και το λέω εγώ που δεν μου αρέσει η στέβια... Το μυστικό τελικά είναι να μη βάζετε πολλή, γιατί καταλήγει να έχει τη γεύση που έχουν συνήθως όλα τα υποκατάστατα ζάχαρης.Η παρακάτω συνταγή, όχι μόνο είναι χωρίς ζάχαρη, αλλά είναι και νηστίσιμη γιατί
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com