by admin

Νηστίσιμη Πανακότα με γάλα αμυγδάλου με στέβια

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τους τελευταίους μήνες έχω χρησιμοποιήσει  πολύ συχνά τη στέβια σε γλυκά. Αν βρείτε μια καλή μάρκα στέβια, το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό. Και το λέω εγώ που δεν μου αρέσει η στέβια... Το μυστικό τελικά είναι να μη βάζετε πολλή, γιατί καταλήγει να έχει τη γεύση που έχουν συνήθως όλα τα υποκατάστατα ζάχαρης.Η παρακάτω συνταγή, όχι μόνο είναι χωρίς ζάχαρη, αλλά είναι και νηστίσιμη γιατί
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: πανακότα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com