120
Υλικά Για τη γέμιση 1 κιλό πράσα 1 σπανάκι 3 κρεμμύδια ξερά 5 κ.σ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια Δυόσμο ½ ματσάκι άνηθο χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι αλάτι πιπέρι Για το φύλλο 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 200 γρ. νερό 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, νερό, ξίδι, αλάτι και το λάδι. χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τυλίγουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα να ξ
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com