190
Έχουμε δοκιμάσει ψαρόσουπα και με αυγολέμονο και χωρίς, οι Σαρακοστιανές (Νηστίσιμες, υποχρεωτικά χωρίς αυγολέμονο).
Ως ψάρια, ως επί το πλείστον κοκκινόψαρο (κατεψυγμένο) χωρίς πολλά πολλά κόκκαλα, θεωρείται το ψάρι των "πτωχών...",ιδανική για την τσέπη μας, με μπακαλιάρο (ιδιαίτερη νοστιμιά), σκορπίνα νόστιμη, αλλά και κόκκαλα, αλλά παιδιά η πεσκανδρίτσα, πιθανόν και λόγω εκτέλεσης της συνταγής, άλλη γεύση σας λέω, αν την πετυχαίνω και σε καλή τιμή, θα έχει την τιμητική της.
Η συνταγή είναι βασισμένη σε συγταγή της αγαπημένης ΣΕΦ της συζύγου, Αργυρώ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gandmclub.com