315
Υλικά
- μανιτάρια CHAMPIGNONS σε φέτες 500 γρ
- καυτερές πιπεριές BROWN σε φέτες 500 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 6 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες 2 τμχ
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 τμχ
- σκόρδο ψιλοκομμένη 1 σκελίδα
- πράσα σε λωρίδες 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 100 γρ
- αλεύρι 10 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- μαϊντανός 1 κσ
- πιπέρι
Έχουμε συνηθίσει την μανιταρόσουπα βελουτέ σούπα, εμπλουτισμένη με πολύ κρέμα γάλακτος προκειμένου να της δώσουμε το λευκό βελουτέ της χρώμα. Δε σας το κρύβω ότι αρέσει και σε μένα, σήμερα θα φτιάξουμε μια νηστίσιμη μανιταρόσουπα με έντονο πικάντικο άρωμα μανιταριών που θα σας ξετρελάνει, πάμε να ξεκινήσουμε τι λέτε;
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr