60
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 γρ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μήλα 5 τμχ
- χουρμάδες 10 τμχ
- δαμάσκηνα 5 τμχ
- καρύδια 1 φλ
- καστανή ζάχαρη 0.25 φλ
- κονιάκ 1 σφην
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 600γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80γρ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 φλιτζ. νερό 1 πορτοκάλι (ο χυμός του) για τη γέμιση 3 μήλα κόκκινα κομμένα σε ζάρια 2 ξινόμηλα κομμένα σε ζάρια 10 χουρμάδες ψιλοκομμένους 5 δαμάσκηνα ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. καρύδια σπασμένα ¼ φλιτζ. ζάχαρη καστανή ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr