121
Υλικά 12 φύλλα κρούστας 500 γρ. τυρί φέτα 2 αυγά χτυπημένα 250 γρ. γάλα 50 γρ. κρέμα γάλακτος 1 ½ κ.γ. μπεικιν παουντερ Σουσάμι Για το ράντισμα 50 γρ. γάλα 50 γρ. νερό 50 γρ. ελαιόλαδο ½ κ.γ. αλάτι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Θα χρειαστούμε ένα ταψάκι 25Χ35 εκ. σε ένα μπολ θρυμματίζουμε την φέτα. Προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τα αυγά χτυπημένα το μπεικιν και ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε το γάλα, νερό, λάδι, αλάτι, μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε με λάδι το
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com