84
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πατάτες 2 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- φαρίνα 250 γρ
- πιπέρι -
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
Νοστιμότατες και τραγανές κροκέτες με αρωματικά χόρτα για ορεκτικό ή για κύριο πιάτο! Διαλέγουμε φιλέτα παστού βακαλάου με αρκετό κρέας, αφαιρούμε το δέρμα, κόβουμε τα πτερύγια και τον ξαλμυρίζουμε πολύ καλά. Δεν ξεχνάμε ν’ αλλάξουμε το νερό πολλές φορές!Θα τις συνοδεύσουμε με σκορδαλιά με πατάτα και μια ζεστή σαλάτα βραστών λαχανικών εποχής! Ένας συνδυασμός απόλυτα επιτυχής!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com