78
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- κρασί 1.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- λιαστές ντομάτες 1 φλ
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματάκια 1.5 κονσέρβα
- θυμάρι 4 κλων
- θυμάρι 2 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr