130
Υλικά
- σησαμέλαιο 4 κσ
- ηλιέλαιο 4 κσ
- αρνάκι 300 γρ
- πλευρώτους 50 γρ
- μανιτάρια 50 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.5 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 10 γρ
- σάλτσα 100 γρ
- καρύδα 100 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 0.5 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- κάρυ 1 κγ
- τζίντζερ 0.25 κγ
- κρέμα καρύδας 160 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 300 γρ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 1 κγ
Πολύ νόστιμο πιάτο φτιαγμένο με φιλέτο αρνιού, το οποίο μερικές φορές είναι δυσεύρετο αλλά εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί από φιλέτο κοτόπουλου. Η σάλτσα καρύδας με το κάρυ και το τζίντζερ δίνουν ιδιαίτερη γεύση στο πιάτο και σίγουρα του προσδίδουν νοστιμιά μοναδική.Υλικά 3-4 κ.σ. σησαμέλαιο ή ηλιέλαιο * 300 γρ. Φιλέτο από αρνάκι σε λεπτές φέτες** 50 γρ. μανιτάρια πλευρώτους ή ασπρομανίταρα 1/2 κρεμμύδι φρέσκο 1. πιπεριά κόκκινη, ζουλιέν ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com