Πρόσφατα σε μια ταβέρνα που είχε απλές ελληνικές γεύσεις και το τονίζω αυτό, γιατί τα σύνθετα και τα κάπως «δήθεν» προσωπικά με τρομάζουν ιδιαίτερα ως προς το γευστικό τους αποτέλεσμα (μη μιλώντας καθόλου για τις τιμές που τα συνοδεύουν!), γεύτηκα έναν πολύ ωραίο Ντάκο.Δεν ζήτησα την συνταγή, αν και νομίζω πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού δεν θα μου αρνιόταν, θέλησα απλώς να την αναπαράγω μόνη μου, σύμφωνα με τα αρώματα που είχα γευτεί.Προσωπικά τον ονόμασα Βασιλικό, γιατί ήταν μεγάλος σε μέγεθος και γιατί το pesto βασιλικού - μαϊντανού του έδινε αυτό το πολύ ιδιαίτερο άρωμα.Ανάλογα με τα άτομα
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com