Υλικά
- ντομάτα 1 τμχ
- παξιμάδια 2 τμχ
- ανθότυρο 60 γρ
- κατίκι 60 γρ
- τυρί κότατζ 60 γρ
- κίτρινο τυρί 60 γρ
- βασιλικός 6 φύλλα
- ρίγανη 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ελιές 6 τμχ
Ο ντάκος αποτελεί το κριθαρένιο παξιμάδι, το οποίο συνήθως συνοδεύουμε με ντομάτα, φέτα και ελιές. Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί είτε ένα αυτούσιο γεύμα είτε μια σαλάτα για να συνοδέψετε το ψάρι σας ή οποιοδήποτε άλλο γεύμα επιθυμείτε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr