66
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 10 τμχ
- ασπρομανίταρα 0.5 κιλ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- σάλτσα ντομάτας 0.5 κούπα/ες
Υλικά: 1 κ. μοσχαρίσιο κρέας κιλότο ή ότι προτιμάτε 10 κρεμμυδάκια μικρά για στιφάδο 1/2 κιλό μανιτάρια άσπρα φρέσκα κομμένα στα 2 ελαιόλαδο μισό ποτήρι κόκκινο κρασί αλάτι , πιπέρι 3-4 κόκκους μπαχάρι 2 φύλλα δάφνης 1/2 κούπα φρέσκια σάλτσα ντομάτας
Διάβασε τη συνταγή στο cookingwithntina.blogspot.gr