58
Υλικά
- αντζούγιες 100 γρ
- ψωμί 150 γρ
- κουκουνάρι 50 γρ
- ελαιόλαδο 150 γρ
- ξύδι 30 γρ
ΝΤΙΠ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ Υλικά: 1) 100 γραμμάρια φιλέτα αντζούγιας διατηρημένα στο λάδι και στραγγισμένα 2) 150 γραμμάρια ψωμί ψίχα 3) 50 γραμμάρια κουκουνάρι 4) 150 γραμμάρια ελαιόλαδο 5) 30-50 γραμμάρια ξίδι ανάλογα με το πόσο δυνατό είναι και ανάλογα με το γούστο σας
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com