by admin

Ντιπ παντζαριού με αμύγδαλα και παρμεζάνα

No ratings yet

  (0)

Χρειάζεται πρώτα να ΣυνδεθείςΚλείσιμο

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα στον φούρνο σε αλουμινόχαρτι μέχρι να μαλακώσουν. 1/2 σκελίδα σκόρδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: ντιπ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.easykuzina.gr