by admin

Ντολμαδάκια στο ταψί με αρωματική σάλτσα γιαουρτιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Έφτασε πάλι η εποχή των αμπελόφυλλων. Βρείτε αν μπορείτε φρέσκα, αράντιστα όσο προλαβαίνετε και διατηρείστε τα με έναν από τους τρόπους που είχα γράψει πέρυσι . Φέτος δεν έχω μαζέψει ακόμα. Θα προλάβω άραγε; Πέρυσι, αφού έφτιαξα δεματάκια και τα έβαλα για συντήρηση με διάφορους τρόπους, μου έμειναν 10 φύλλα. Τα φύλλα ήταν λίγα για να κάνω ντολμαδάκια, οπότε σκέφτηκα να κάνω ένα μεγάλο τεμπέλικο ντολμαδάκι με την ίδια νοστιμιά. Πάμε να δούμε πώς;
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: ντολμαδάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com