66
Υλικά
- ντομάτα 8 τμχ
- ρύζι καρολίνα 250 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- λευκό κρασί 100 γρ
- μύδια 250 γρ
- πέρκα φιλέτο 250 γρ
- φιλέτο γλώσσας 250 γρ
- άνηθος 1 ματσ.
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- ρόκα -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αντζούγιες 5 τμχ
Υλικά: 8 μικρές ώριμες ντομάτες 250 γρ ρύζι Καρολίνα 5 κουταλιές ελαιόλαδο 1 λίτρο ζωμός λαχανικών 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε κύβους 100 γρ. λευκό κρασί 250 γρ. μύδια, καθαρισμένα και βρασμένα 4 με 5 φιλέτα αντσούγας 250 γρ. φιλέτο πέρκας ή γλώσσας 1 ματσάκι ψιλοκομμένος άνηθος 2 ξηρά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα: 8 κουταλιές ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmeepityxia.blogspot.com