61
Υλικά
- ντομάτα 12 τμχ
- ρύζι γλασέ 14 κσ
- ζαμπόν 10 φέτ
- γκούντα 200 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- κύβος λαχανικών 1 κσ
- λάδι 1 ποτ κρασ
12 ντομάτες
14 κ.σ. ρύζι γλασέ
10 φέτες ζαμπόν
200 γρ. τυρί gouda
1/2 κ.γλ. κανέλα
1 κ.σ. ζάχαρη
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 κύβο βοδινού
1 κ.σ. σκόνη λαχανικών
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
Αλάτι-Πιπέρι
14 κ.σ. ρύζι γλασέ
10 φέτες ζαμπόν
200 γρ. τυρί gouda
1/2 κ.γλ. κανέλα
1 κ.σ. ζάχαρη
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 κύβο βοδινού
1 κ.σ. σκόνη λαχανικών
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
Αλάτι-Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr