60
Υλικά
- ντομάτα 10 τμχ
- σπανάκι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 150 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ρύζι καρολίνα 4 κσ
Υλικά Ντομάτες 10 τεμ Σπανάκι 1 κιλό καθαρισμένο Ελαιόλαδο 150 ml Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα Άνηθος 1/2 ματσάκι Ρύζι Καρολίνα 4 κουταλιές σούπας Αλάτι - πιπέρι Νερό 1/2 ποτήρι χλιαρό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr