Υλικά
- πιπεριές 6 τμχ
- ντομάτα 6 τμχ
- ρύζι γλασέ 150 γρ
- ρύζι καρολίνα 150 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- δυόσμος 1 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 6 πιπεριές για γέμισμα 6 ντομάτες ώριμες 150-200γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 1 κ.σ. ρύζι για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά ή ντομάτα) 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή ανάμεικτο (μοσχάρι- χοιρινό) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 φλιτζ. χυμό ντομάτας 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr