29
Υλικά
- πιπεριές 6 τμχ
- ντομάτα 6 τμχ
- ρύζι γλασέ 250 γρ
- ρύζι 250 γρ
- τόνος 2 κονσέρβα
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
6 πιπεριές για γέμισμα 6 ντομάτες ώριμες 250γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 1 ½ κ.σ. ρύζι για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά) 2 κονσέρβες τόνου σε νερό (τις μεγάλες) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 φλιτζ. χυμό ντομάτας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr