138
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ντομάτα 5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- τυρί φέτα 50 γρ
- κεφαλοτύρι 40 γρ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε.
Όπως και να το λέμε, αν έχουμε καλές και ώριμες ντομάτες, φρέσκα αυγά και καλή, χωριάτικη φέτα, η απόλαυση είναι ίδια.
Όπως και να το λέμε, αν έχουμε καλές και ώριμες ντομάτες, φρέσκα αυγά και καλή, χωριάτικη φέτα, η απόλαυση είναι ίδια.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com